Watersport

Een kat en muis spelletje

De Volvo Ocean Race zit midden in de eerste etappe. Het is reuze spannend, een waar kat- en muisspel. Het valt deze editie niet mee om los te komen van de vloot. De Volvo Ocean Race is nu zo’n twee weken onderweg, en nog steeds hebben de zeilers elkaar in het kielzog. Bij iedere update is het weer spannend wie de leiding heeft, ook voor de zeilers is de spanning van deze race merkbaar. Er wordt bijna niet geslapen, en het zogenaamde wachtsysteem ging op de meeste boten pas na enkele dagen in.

Nu in de tweede week lijkt de balans wel een beetje opgemaakt. Maar gezien de ontwikkelingen in de afgelopen twee weken, kan er nog van alles gebeuren. Degene die nu de leiding heeft kan de komende dagen nog prima achterin komen te liggen. Hoe zien de ontwikkelingen van de afgelopen weken eruit? Lees het hier*!

Wil je wekelijks een update ontvangen? Meld je dan aan op de nieuwsbrief. Door je aan te melden ontvang je wekelijks een update, de leukste video’s en leuke weetjes vanaf de boten.

*Het hele artikel is te lezen op onder andere Blendle voor €0,38. Door hier een account aan te maken ontvang je gratis €2,50 en lees je het artikel dus eigenlijk gratis. Vooral doen dus!
Het artikel is ook te lezen op Myjour en Elinea. Bij Myjour krijg je de eerste 25 credits gratis, het artikel kost 5 credits waardoor je ook hier het artikel eigenlijk gratis leest. Bij Elinea lees je de eerste twee dagen alle artikelen zelfs gratis!
Mijn gekozen waardering € -