Helweek

De Helweek 2.0: van totale vreemden tot prachtig tulpenveld

Helweek tulpenvelden

Een lijst van widgets die je op onze pagina's kunt gebruiken (voor artikelen gebruik je shortcodes en lay-out elements die je terug kunt vinden op je editor!)

Widgets zijn standaard stukjes code die je op geselecteerde plekken op je site kunt zetten. Doorgaans gebruik je ze in de zijbalk van een pagina of in de footer, en op je voorpagina om artikelen te tonen. Meer plekken zijn mogelijk, die zie je als in in WP gaat naar Appearance - widgets. Tenzij je weet wat je doet raden we gebruik om andere plekken dan genoemde drie af.

De Cooperatie levert widgets mee van SiteOrigin, Inked en Vmag. daarnaast levert WordPress zelf een groot aantal widgets mee. In dit overzicht komen alleen de widgets aan de orde waarvan we denken dat je ze wel eens nodig gaat hebben. Veel ervan hebben we ook alvast voor je op standaard-pagina's gezet (deze FAQ bijvoorbeeld). Voor alle andere widgets geldt: probeer gerust uit wat je er mee kunt.

We gaan hier niet in op de talloze manieren waarop je betreffende widgets exact in kunt stellen, dat merk je vanzelf als je ze gebruikt. We geven een globale beschrijving van wat ze doen.

Mijn gekozen waardering € -